Friday, October 28, 2011

nota seminggu !

assalamualaikum !


harini achu da kena pulang ke kampus di bangi sana. sepatotnya cuti lagi smpai lepas raya haji. tapi achu masih ada tanggungjawab lain kat kampus seminggu ini. jadi, bermula ahad ini smpailah jumaat depan full activity. taaruf week buat adik-adik baru yg bakal menjadi mahaiswa mahasiswi KUIS. yaaa, penat terbayangkan mggu depan..mesti akan hanya dapat tido paling awal pkul 1 pg dan seawal jam 4 pg da perlu bgun siapkan dri..tapi takpa, penat tu sikit je berbanding pengalaman dan pengisian lain yg achu akan dpt.insyaAllah. pesan ustaz bekerjalah kita kerana Allah.


jadi, mgkin xdapat lahh bermanja-manja dengan blog nan satu ini selalu next week. wahh, pasti rindu -_- . doakan semua program berjalan lancar ya kawan-kawan. aminn. thanks a lot babeh

(^_^)

1 comment:

Zul Fattah said...

aku x balik cuti depavali.. cuti raya haji ni aku balik.. hehe