Monday, October 24, 2011

BEN ASHAARI TANYA PENDAPAT AKU

assalamualaikum !


Link
okeh, bila nampak banner BA neh haruslah tgah join segmen kan.. hehe. nak join jugak? klik BEN ASHAARI atau klik je banner okeh ? oke, jommm stat..


btol lah cakap abg ben tu , skrang ni mmg banyak pon kes2 penipuan kat alam maya ni. tak kesah laa penipuan dri segi apa..jualan on9 , penyamaran identiti, atau dalam group2 politik.. macam kes acik dlm group kbsb n apc itu hari. tpi itu bole dkatakan satu ujian dgn melakukan satu penyamaran tpi pada sesiapa yg cepat melatah dia tertipu..hehe. uppss, politik pulak. ok, tu satu cntoh laa yg achu penah jumpak kan. lagi satu penipuan identiti. ni byk berlaku kes org yg bukan retisss menyamar buat fb n kononnya dia retis sekian-sekian... penah tak korang jmpak? mesti penah kan? smpaikan peminat kadang mls nk pecaya itu fb retis real atau fake.. and kalau bab jualan on9 pulak lagiii byk mugkin tapi alhamdulillah achu tak penah terkena sbbbb achu xpenah beli on9 ponn. haha. tpi ramai je kwn2 achu yg suka beli on9 n dorang akan make sure la dorang beli on9 ngan org atau web yg bole dipercayai..

kenapa kaun hawa je yg biasa ditipu?

mgkin sbb kaun hawa ni dia lebih mudah lembut hati dgn kata2 org , cepat terpengaruh dgn iklan2 yg nmpak HOT sikit . nak-nak pulak yg mmg jenis ssh nak kata TAK pada org kan. mmg kau jadi mangsa laa bhaii. berhati2 lahh yee..

tu laaa pndapat achu.berjela dah ni.chow dulu..daaa :)

2 comments:

eyqa amin said...

nice one, eheh :p
drop dari segmen yg sama..hye!

saRa k3c!k said...

hyee eyqa amin :)

thanks yaa..