Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

assalamualaikum !


entry kedua ntuk hari ni :) bersegmen lagi bersama BEN ASHAARI !klik banner ntuk join :)


okei, sebetulnya achu start berblogging november 2009, ohh, dah lama rupanya tpi time tu tak aktif. hupdate blog pon jarang sbb xde laptop pon sebenarnye time tu. achu lebih byk ctekan bnda2 menarik yg berlaku di sekeliling achu. bila ada yg interesting sket , baru hupdate masok blog . and dulu kalo nak hupdate blog kena pnjam lappy kawan.hehe.


kenapa pilih ntuk buat blog? entah . mulanya dulu roomate ada blog. then salu usha2 blog org lain .baca entry dorang.best pulak. pastu roomate ajak buat blog. itu yg buat. tpi skrang dorang plak yg kurang aktif.huhu. n skrang achu dah jatoh minat dgn dunia blogging ni sebenarnya. ada ramai kawan wlaupun kawan maya :)

ingat lagi 1st org yg datang komen kat blog achu nih cik epal :) .dekat entry sini ! masa tuh mana la taww cik epal kita ni retisss weh. hehe. x sangka. antara blogger yg achu suka 1stnya, adik cilik achu, iffah nabiha ahmad jailani , and semestinya lyssa faizureen yg byk sgt tutorial dlm blog dia n senang paham, menarik ! and haruslah abg ben kita yg suda byk berjasa bersegmen mengenalkan kawan baru :)


blog mesti menceriakan hidup (^_^)


16 comments:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

SoLy SoLicious said...

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

izamin said...

selamat berkenalan :)
saya dari blog abg ben

wanie wonek said...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Wah, bestnya Cik Epal jadi orang yang pertama komen blog nie! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cik eyqa :) said...

jalan2 sambil follow dari segmen abg ben hit me back okayy :)
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

Izzan Zain said...

singgah nak bace n klik mane yg patut

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^