Friday, October 7, 2011

cermin mata ajaib..

assalamualaikum !

nak tawu cite? achu nk pkenalkan ngan korang cermin mata ajaib..haaa. sebenarnya ia adalah cermin mata terapi ntuk kita merawat masalah2 bkaitan mata . achu da lama tawu tpi tak penah lak cuba . hari tu pegi umah pengedar cermin ni , abg ipar kawan baik achu actually, then dia kasi laa try pakai. achu pakai just dalam seminit cemtu. mmg terasa smthing kat anak mata kita. kita pkai spek ni mcm kita pkai spek yg ada power plak. bole nmpk n baca. best pulak pakai . yela sbelum ni just dgar cite. skrang da tgok seniri .




spek ni byk faedahnya. antaranya dapat kurangkan kadar rabun kita, x kira lah rabun jauh, dekat..bayk lagi lah. korang nak tawu lebih lanjut, pi lawat blog empunya diri Dezaman cottage . abg man ni da popular da skrang . da mcm retisss haa. hehe . nak terus pada produk tu ?
sini klik ! . harga pon tak la beratus beribu riban kann.. puluh2 jee. siap skali ngan penghantaran lagii taw .


ermmm.erm..er...

achu tgah pikir2 ni. best gak kalo bli spek ajaib tu kan. merawat mata. agak2 xde spek itam bole gak pakai je spek tu wat posing jap. humm. heh .

ok. slamat membeli dan mencuba dan merawat mata anda :)



4 comments:

syafiq said said...

hahhahahaha.....sweet la...
hahahahha

saRa k3c!k said...

syafiq, aku sweet ke entry ni sweet? hehe.
tpi, spek ni cntek gak.hehe

Zul Fattah said...

aku pernah tengok spet ni kat blog dezaman.. x de duit kot nk beli

saRa k3c!k said...

fattah..
ha'ah.. mmg dezaman yg jual. tu abg ipar kwn aku. tpi kira murah gak spek ni. tpi kalo kta dpt kmpul org 20, dpt harga rm30 jeee.haa..