Tuesday, October 25, 2011

:: dicari hanya pabila diperlukan ::

assalamualaikum !



penah tak korang rasa mcm neh ? dia hanya cari kita bila dia sedih , ada masalah atau nak mntak tlg apa-apa ajelah kan . penah tak korang diperlakukan sebegini sepanjang hidup neh ? tak kesahlah kan oleh sape. kawan baik? kawan lelaki? kawan perempuan ? famili sendiri ? atau mgkin teman tapi mesra korang ?


apa agaknya rasanya eh ? emm, rasanya aku penah jugak . selalu jugak . ada je sekarang pon . huhu. tapi kadang bila hati tengah lembut aku salu pikir positif. kata orang berfikir berdasarkan iman di hati bukan emosi diri . tak gitu ? mugkin dia mmg sebok, dan ada jugak orang cakap diamnya seseorang tu tak semestinya dia lupakan kita. betol ? setujulah jugak . 50% . hehe.

macam kata-kata neh .

" u may hear nothing from me on how i appreciate u...but beyond our silence , our friendship creates a beautiful sound in my heart "

ada orang penah kasi kat aku dulu.. tapi sekarang org tu dah betol2 diam. tapelah. asalkan aku tawu dia sihat dan maseh bernyawa di muka bumi Allah neh. heeh.so, fikirlah korang . jadilah kawan yang bole menanges bersama bukan hanya tawu gelak ketawa bersama. okei geng ?



teringat teman ketawa menanges kuu selama ini..:)

ini wai.. bff selamanya. chewahh. thanks dear:) rindu gle ahh kenangan masa f5..
ini saed..teman suka duka diploma hingga sekarang . org kata dia kanak-kanak tpi kalo dia nasihat aku matang semacam jeee.. i likeee.. thanks sgt2 yaaa saed comot :P

ohhh, wahed! ini kawan baik dari form 1 (2002) smpai sekarang. dah bertong-tong air mata habes bersama. penah putus kawan tpi, ah, sedih.haha. baru mlm td penat bergelak bergossip.hehe.tenkiu beb!


my twin , kecik ! :P . bukan kembar rupa tapi fizikal dan perangai . hehe . teman gadoh . tpi yg gadoh tu lahh salu buat aku rndu gla nak balik hostel jmpa hang cik.huhu



untungggg lahhh kan ada kawan gelak nanges together gether.. ahaha .

7 comments:

saed a.k.a saidah :D said...

Even when you think you have no more to give, when a friend cries out to you, you will find the strength to help even by listening :D

saRa k3c!k said...

ouhh..yeahha..sygg ko lahh saed.. :)

eyqa amin said...

tibatiba bila baca entri nie...
sy mcm nk nanges.....

saRa k3c!k said...

eyqa amin..
nape nak nanges ni dear? ada terkesan yee..saba yee..hidup ni terlalu singkat ntuk kita bermuram durja bagai..jadi happy2 kan dri anda :)

Jelita said...

alaa...tacing lah rasa..huhu..btw thanks masukan aku dlm gologan ni..rasa dhargaii ja..ngeh2..TAPI!! kurusnya aku time ni..heheh

saRa k3c!k said...

jelita..
haha..mestilah ada kan da banyak taun kot kawan..hehe.dulu kurus rsaw nak tembam..

Jelita said...

tau xpa..hehe,rindula saat2 meriah xtentu hala..tba2 tingat cta pisau cukuq kita tgk sama2 brangan bagai.hahahh..rindu..