Tuesday, April 5, 2011

Mesut Kurtis - Ya Ilahel Kawni


assalamualaikum..
this song from mesut kurtis..
1st aku dgar qasidah ni masa sem lepas blaja ngan ustaz shuhadak.
sedap..suka sgt..tapi liriknya lain sikit.. (eh, bole ke pnggil lirik eh?hehe)
yg ustaz shuhadak ajar tajuknya ya imamal rasul.tpi depan2 je lain.
setiap kali masok kelas sbelum blaja akan alunkan ni dulu, then sbelum habes klas pon nyanyi lagi..semua semangat jee..kalo tak qasidah ni, nyanyi ya tayba.
smpai ustaz adakan pertandingan antara kelas.
time tu kelas aku menang..semangat dorang siap pakai baju sama semua.hehe..
pastu kalo aku TERJUMPA someone yg tetiba pndai nyanyi qasidah ni..terkesima kejap.
(sebelum qasidah ni famous , album mesut kuar laa mksud aku) ..
mesti nk tannya "eh, kau penah blaja ngan ustaz shuhadak ya?" hehe..



qasidah ya imami rasul peserta aq 4 alunkan ni lah yg kitowang blaja ngan ustaz shuhadak tuu..sape penah blaja tawu lahh kot..lebih kurang kann..



dengarlah korang ehh..daaa (^_^)



2 comments:

Yang Ja said...

xleh nak dgr...huu.... line wireless block...mencik!

saRa k3c!k said...

hehe..sabar yee kak eja .