Monday, April 18, 2011

aku dah ada lappy senirik !!!


assalamualaikum wehh.. heheh. bagi salam penuh da elok tibe wehh plak kan..
sori kawan2 sume..

nk cite nih nk cite...
ahad ritue kan aku pegi pc fair village mall.
wat gapo ?
cari laptp lahh..wet ptptpu kan dah masok..
( hg kata ptptpu, ptptpu tu jugak yg tlg bli lappy..hahaha)

target aku toshiba or dell
of course bajet bawah 2 ribu..jimat beb !
masa otw baru gedik nk hamek duit, yela kang aku kesana kemari bawak cash lebih 1 ribu kena samun naya jeee bai..
dukacita dimaklumkan duitku hanya bole amek limit 1,5 k jee..
so, aku pon bajet la lappy x lbih 1,5 kann..

jalan2..belek2
last aku amek lah toshiba nih..


hrga asal 1,599
dsebabkan smalam last day hrga jadi 1,549
n at last aku dapat 1,520..
nk mntak 1,5 jee tpi lupa lak.hehe

manyak wehhh free gift..gilak !
tpi kira sikit laa..sbb kedai lain kebanyakan nya free gift 20.
aku nye kurang 2, backpack n pendrive..
tapelah..

tgoklah ni wehhhh... ^_^

tibe dapat gelas..cam xde kna mngena pon ngan lappy..hahak.tape asal on lappy je aku bwak gelas ni skali ntuk mnum bla haus.hehe
cd n bekas nyee
untuk kasi ini lappy clean n clear maa..
ni tggak eh, tggal ( mls nk backspace) bekas kosong jee sbb masok je keta atehbie da amek ltk dlm kete dia
laptopskin
keyboard protection skin
tikus dan lapiknya
headphone n kunci laptop
coolingpad n cool ball
ingt ketas note rupanya ketas print gamba..suke3
nasib dapat ni sbb lappy ni ada 2 je usb port..ceitt

ok..penat dah upload gamba.3 hari 3 mlm aku upload.adehh..
daaaa ^_^




3 comments:

ateh bie said...

hehe......
acu pinjam lappy..
kehkehkeh..
tukor ngan ateh eh?nak?

saRa k3c!k said...

wahahaha...
no mann..
my lappy is mine only..
but ur lappy is public..hahah
kedekutnnya...

Yang Ja said...

wah.... se.... terbaik la se.... sowi baru bc.. bz lorh... so amcm laptop? best erk?