Thursday, December 1, 2011

Klinik Guaman Syarie = Legal Aid Clinic

assalamualaikum !



haippp.. da lama xde cerita-cerita dongeng kat blog ni kan. agaknya ada tak yg rindu? hukhuk.. skrang da bole bermanja-manja dgn toshiba kesayangan sbb taaruf dan ekstival konvo suma da abes. alhamdulillah . tggal pogem kecik2 je akn menyusul. skrang rileks dulu. bole fokus pada study dan kelas dan kuliah dan keje skolah dan semestinya assgment lahh kan .


aha, bila sebut je assgment , actually yg banner kat atas tu pon salah satu my assgment lah. sem ni kami plajar tahun dua sarjana muda syariah dengan undang-undang kena buka satu klinik guaman syarie . ni ntuk subjek pentadbiran jenayah islam . meh nak story sikit , klinik ni dibuka ntuk sesiapa jeee. suma bole dtg. yg bukan plajar kolej ni pon on jee.asalkan masa klinik ni dibuka , hari rabu depan, 7 disember, pukul 11-12 tgahari , kalian dtg lah . mgkin sbelum ni ada yg bermasalah , nk cte malu. apa kata kalian dtg, jmpa kami dulu. insyaAllah akan ada pensyarah yg turut membantu .


kami mungkin bukanlah PEGUAM HEBAT, atau KAUNSELOR HEBAT tapii kami sedang praktis menuju ke arah itu :) . insyaAllah . kalau dtg sini, sedikit sebanyak kita bole konngsikan maklumat-maklumat berkaitan undang-undang.. mai laaaa.. mai laaa (^_^)


" masalah kesihatan jumpa doktor, masalah teknikal jumpa juruteknik, masalah undang-undang, jumpalah kami ... ingat , setiap sakit ada ubatnya, setiap masalah ada penyelesaiannya . itu JANJI ALLAH "


" LEGAL AID CLINIC "

HARI : RABU
TARIKH : 07 DISEMBER 2011
MASA : 11-12 TENGAHARI
TEMPAT : PERKARANGAN FAKULTI AKADEMI ISLAM ,
KOLEJ UNIVERSITI ISLAM ANTARABANGSA SELANGOR (KUIS)

4 comments:

ateh bie said...

achu..
Insya Allah achu dpt jadi peguam syariah yg baik nnt..
hr tu dah tlg kawan ateh bg advice dia ckp dgr cara achu ckp mcm profesional je..hehe
all the best..

ateh_

saRa k3c!k said...

ateh ku sygg.. :)

hehe..yolah tu profesional.ckp pon men sebut hentam koromo jee tpi fakta lahh.hehe
makaseh ats doanya yaa
jaga kesihatan bebaik :)

ateh bie said...

insya Allah... ;)
sayang achu...bila nak balik nih?

saRa k3c!k said...

heh..baby rindu achu yaa?
mggu krismas nati aku balik cti seminggu.
ateh , nati anak hg msti lagi kuat bejalan dri anak anjang sbb dlm perut da jalan oversea.hehe