Tuesday, December 13, 2011

5 Blog Pilihanku 2011



assalamualaikum !



masa untuk mencari lebih kenalan da tiba ... disebabkan da lama x masuk segmen BA, tetiba hari bekesempatan beberapa minit sebelum g klas pkul 2, hupdate la kejap kan. dan dsebabkan jugak skrang da ujung taun so segmen kali ni mmg sgt lahh sesuai kan..

jom kita tgok sapa yg kena... 5 blog pilihan achu 2011...jeng..jeng..jeng..


1.http://www.lyssasecret.com

menjadi pilihan hati num satu sbb banyak sgt manfaat lagi-lagi bkaitan blog yg kita bole blaja dri cik lysaa kita ni. thanks la bebanyak lysaa comel yee :)


2. http://islami98.blogspot.com/

menjadi pilihan hati sbb mmg suka lah baca entry2 kat blog adik iffah ni. sejuk hati , byk motivasi diri :)

3.http://www.dezamancottage.com/

ohhh..kalo td blog iffah byk motivasi dri. blog abg man ni plak kalo pape news yg HOT dia cepaatttt jee update. haruslah suma org suka kan. hehe

4.http://pilhanhati.blogspot.com/

aha, sesuai lah sgt kan blog ni jadi pilihan hati 2o11. tgoklah url blog die.hehe. entry kt sini pon bagus2..

5.http://ummualfateh.blogspot.com/

haruslah ada blog kakak seniri tersenarai dlm pilihan hati kan. walaupun dia kadang2 jarang hupdate, tpi bole jgak terjah blog dia melepas rindu bila lama x jumpak.hehe..


haaa, sapa plak blog pilihan korang ntuk 2011 ni? jom sama2 kita pilih.hehe

18 comments:

Ida Firdausi said...

salam perkenalan.dtg dari blog abg ben.. happy blogging dear :)P

zaty said...

terjah dri segmen sama!
hha.sy dh pilih.pilihan kita x sma la.huu..apa pn happy blogging ye :D

Selendang Merah said...

wah best2 semuanya..

SoLy SoLicious said...

singgah nengok blog pilihan ^^

sHiLaziZi said...

lepas klik je link blog achusara ni kat blog Ben Ashaari, tup-tup tengok puteri abah..eh saya pun anak abah jugak...tapi abah yang lain-lain ler..heeh..salam kenalan..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

blog lisa sgt berguna.byk sgt tutorial. =)

Lulu Caldina said...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

Sakura said...

salam perkenalan..hi, singgah dari blog list segmen BA, jom lepak kt blog sy plak http://www.sakurashawl.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Munnafendy said...

salam,

singgah dr blog ben,nak tengok blog2 yg jadi pilihan kwn2 lain..

keep in touch k =)

http://www.munnafendy.com/2011/12/5-cool-blog-pilihan-munnafendy-2011.html

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog Abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan sy dri segmen MR.BEN
rupa nye byk blog2 yg best

jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

deen azmee said...

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

Niel said...

DARI SEGMEN YANG SAME,
Dah follow kamu,
harap follow kite balik oke?
http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari5-blog-pilihanku-2011.html

cikladybird said...

dtg dr segmen abg Ben..
salam perkenalan..^_^

Syieda™ said...

syieda dtg dr segmen abg BEN...@_@ jom ke blog syieda

http://lovestory313.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Nafisya Ismail said...

semua best.. hehe...

follow me..


http://cikpower.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

semuanya nama2 hebat!!

MERAH said...

Salam (:
Blog2 ni memang ada intipatinye yg tersendiri.best pun best.eh salam pekenalan kpd tuan blog :)