Saturday, December 10, 2011

incik peguam da jumpa client..

Assalamualaikum !


Haii korang . sihat ? Alhamdulillah semua sihat yee. x yah g klinik bagai. Aha, bila cakap sal klinik ni, ingat tak entry before this ada achu share pasal Klinik Guaman Syarie yg achu n kawan2 nak buat last Wednesday ? Alhamdulillah , semuanya dah pon selesai. Bejalan lancar semua. Syukur sangat rasa. Para-para lawyer semua pon da jumpa client . boleh la tarik nafas lega . hehe. Semuanya client betol-betol taw. Kami tak tipu punya . ini serius . sebab lec nak kami praktis dari sekarang . Alhamdulillah , sikit sebanyak Klinik ni bagi pengalaman ntuk kami semua . Thanks Puan lecturer. Eheh :)

Jom tgok gamba-gamba sepanjang klinik guaman tu . tapi gamba client kena lah blur . rahsiakan identity . etika kena jaga kan. Ini sekadar perkongsian buat sahabat-sahabat lain. insyaAllah..

banner :)

sesi bsama peguam dan kaunselor buat dlm kelas . jaga privasi client :)

perbincangan hangat para lawyer ...

khusyuk membelek enakmen sebentar..hehe

antara wajah para lawyer disegani..

aha , ni lec family law last sem. melawat klinik anak2 murid. menilik skill agaknya. hehe


antara senior yg dtg bagi sokongan dan tolong menghabiskan gula-gula :)



team cahaya Qaseh !!!

KAMI :)


tahniah dan terima kaseh ntuk semua sahabat yg da menjayakan klinik guaman ini ... ready ntuk debate pulak next week !!!

4 comments:

Anonymous said...

tahniah loyer achu n the geng..barakallah..

-ateh

saRa k3c!k said...

tengkiu ateh..:)

al_hakim said...

wah..insyaAllah amin..

saRa k3c!k said...

aminn..
makaseh akim ats doanya :)