Tuesday, December 13, 2011

antara shoutmix dan chat box

assalamualaikum !

haii korang.. dah tawu dah berita HOT pasal shout mix? alah, mesti dah punya kan. pasal shoutmix dah tak free start taun depan. chewahh cakap taun depan mcm lmbat lagi je kan..start 2012 la senang cite. da banyak blogger cite sal bnda ni. masa achu baca sal bnda ni kat satu blog kawan achu ni nuyui , tetiba konpius, eh mana satu shoutmix ha? mana satu plak chatbox? sbb ramai blogger dok ckp pasni kita guna chatbox je sbb free. terus jee geledah blog seniri check balik aku punya shoutmix ke chatbox. haha. sengal btol bole lupa tetiba.

....

bila da check, oh lega. i guna chatbox je rupanya selama ni. wakaka... jadi xyah la risau nak berubah angin ke berubah hati ke kann. hehe. pada yg guna shoutmix, alert yaaa.. tpi kalo korang nak teruskan on jeee..:)

....

oke, sapa konpius jugak tetiba mcm achu? ni gamba shoutmix dan chatbox yee.



ini yg tak kena bayar tu... chatbox ! hehe



ini yg dah nak kena bayar tu.. shout mix ! heh. credit ti nuyui comel ntuk gamba ini :) pada sape yg nak baca lebih lanjut sal shoutmix ni leh la gi blog cik nuyui ni sbb dia pon guna shoutmix. taww..


ok, daaa (^_^)

2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hikhik..lamu gun cbox syg..

bezanya lau smix ni,link blog dah ada..

tp lau cbox, nak kena taip semula..itu yg leceh skit..

tp xkisahlah kan..jnji dtg bw itu yg penting..

toi dak??

saRa k3c!k said...

hehe..ha'ah kena taip smula.tp takpelah kan..btol tu nuyui :)