Saturday, February 11, 2012

Bila dah bangun pagi-pagi..

Assalamualaikum (^_^)


aha . haiii... selamat pagi yaaa semua . good morning kata mat salih . صباح الخير kata orang arab . da sarapan pagi dah semua ? harini bangun pukul berapa korang ? ishhh, banyak pulak soalnya kan. hehe. bukan apa, selalunya pagi2 weekend ni diri sendiri pun liat nak bangun awal . selalunya pagi sabtu bangun awal sbb nak kena terjun tasik kolej berkayak sbb ada ko-k. haha. this week ko-k cansel . yuhhhu :)


kena pulak semalam ada berita yang harini takde air dari 10 pg smpailah 10 pg esok. terus harini lepas subuh jeee semua jadi rajin terus mandi awal mengalahkan weekdays yang kelas pukul 8 pagi .haha..basuh baju siap . masak air untuk bekalan air masak sesiap . senang cerita semuanya berkaitan air lah kan . itulah sebabnya pagi2 aku pon dah tercongok bukak blog sana-sini sbb dah segar bugar mandi awal siap basuh baju . hehe. terus bukak blog BA , sbb kat blog BA kan banyak bloglist untuk diblogwalking . baca entry2 para blogger pasal knapa blog dorang lagi best dari ben ashaari . lawak jeee alasan-alasan mereka ini. nak layan blogwalking jugak? meh sini jommm..


1 - Blog - blog yang lagi - lagi best dari blog ben ashaari
2 - jelajah sini kot-kot ada blog korang kat senarai list ni
3 - mereka kata blog mereka unik dan lain dari yg lain


malas laaa nak blogwalking blog orang . bukan orang tu nak blogwalking blog aku balik pun . layan novel lagi best . ohhhh, nak layan novel yeee? jommm sini pulak..


1 - Cinta Kedah dan KL
2 - senarai cerpen



thanks untuk blog BA , adik hanna aleeya dan metro online yg mengisi kekosongan pagi aku harini. hehe

eh, sama pulak macam aku tgah beronline neh. wakaka..



4 comments:

Natasya Naslin said...

hye gorgeous =)

lebih kurang jek xtvt d hari cuti ni .. haha =p

hanna aleeya said...

akak.. tengah lap air mata terharu ni sebab ada jugak org yg ingatkan kita.. hehe

akak, komen akak dekat blog kita tadi mmg buat kita terharu.. betul2 membakar semangat kita.. oh ya, bout cerpen tu insya-Allah kita buat,, thanks for the idea.. hehe

saRa k3c!k said...

hai natasya gorgeous :)

hehe..biasalah apalagi kan nak dibuat.lagi2 berhujung minggu di hostel.

saRa k3c!k said...

dik hanna :),

alhamdulillah..ada yg ingat yee.hehe.. cita2 hanna tu mmg bagus pon. ignore je sapa yg kutuk2 k.haha.jadikan kritikan dorang tu smangat ntuk hanna capai cita2 tu.insyaAllah.