Tuesday, February 21, 2012

syarat baru nak log in FB !

Assalamualaikum (^_^)

haaaa? apa pulak syarat baru nak log in facebook neh? nak log in pon kena ada syarat ke? ada jelah bnda baru kat facebook ni. haishh. kata hati dengan tak senang. belek punya belek..hehe.tawu apa syaratnya? syarat ni bermusim plak tu. dan untuk orang2 tertentu je taww. tgoklah sendiri gamba kat bawah ni..

:
:
:

ha.ha.ha.ha.ha.
sapa makan cabai, dia la yg terasa pedas kan.
tiba-tiba saya pon tersedar yang final exam dah dekat. next week.
ohhhh...tidak.

lepas ni lah cerita pasal jadual final exam this semester yg menyedihkan dan mengerikan.
bye blog. bye facebook . :(


2 comments:

ateh bie said...

Si cantek nak komen nih..
Hah fb dah deactivate..blog bila lagi ni? Dah2 p stsudy...heheh

saRa k3c!k said...

hehe..hai si ibu cantek :)

sihat?baby sihat? ala, blog xleh deactivate.kalo tak nati xde kawan.tataw nak bemanja ngan sapa dah kalo xda blog.hehe