Thursday, March 31, 2011

Agen kenen jodoh irma hasmie !


Assalamualaikum readers..moga kalian sentiasa dirahmatiNya..ameen.

hari ni takde wat hape kat umah.so da ptg bosan2 ape lagi on9 sahaje kojenya..tetiba rasa tepanggil lak nk jenguk blog abangnara. da lama x intai.. intai punya intai cari gamba irma sebenanya..saje lah tgok irma dgn imej baru dia mcm coomellll sgt lahh..aku rasa kan irma sejak pakai tudung kecantikan dia terserlah..muka suci jee.. alhamdulillah..tahniah irma.. semoga anda kekal dengan kehidupan sebegini..insyaAllah.

eh, ni nk share ngan korang pic irma...:)

suci nyee muka irma :)

santek kan3? comel pon ye..


ok
:
:
:
:

lepas tu godek godek lagi...ada satu post kt abangnara tajuknye" sape sokong fahrin ahmad ngorat irma hasmie"
:
:
HaHaHaHa..lawakk..
:
:
tgoklah result dari poll tu..kemain! korang yg belum atau nk vote bole ke page abangnara seniri eh..


pastu pengomen pengomen tegar abangnara pon klako..banyak lak cadangan dorang..kenenkan irma ngan asyraf muslim lah..adoii

huahuahua... (^_^)



2 comments:

ateh bie said...

x best..irma ngan kawan ij br best..hhuuu

saRa k3c!k said...

haha..yelah tuu..ni lagi sorang agen kenen irma