Tuesday, March 8, 2011

JikaLau aKu DoraeMon .....


assalamualaikum...jumpe lagi..mulanya nk out da tadi..tpi rasa sayang pulak kalo x nyudahkan contest doraemon come lote yg satu ni..nmpaknya puteri abah telah ditag juge oleh kak tqa zack yee..mekaseh2 ingt kecik..



teruja jugak nak buat sebenanya..bila tepikir doraemon tu kannn...mcm2 beliau leh wat...waaahhhhh...bestnya kalo aku jadi doraemon...cepat2 karang...

JIKALAU AKU JADI DORAEMON...emmm..emmm..otak cepat laa pikir..haaaa, aku teringat doraemon ni ada pintu ajaib kan .. kalo laa aku jadi doraemon bila aku kantoi , x kesahla kantoi ngan sesapa kan..lecturer kee..membe kee..cepat2 seluk poket ajaib , then bwa kluar pintu ajaib tu..cepat2 lari nyorok kt tmpat lain..agak2 line clear sudah masuk aarr alam aku balik..ha.ha.ha.best tak angan angan aku? senang arr nk lari kalo tetiba ada spotcheck kan3? hehehe.... pastu guna kuasa doraemon lagi, tmbah power sket, alang2 da lari alam lain tu gi arr melencong melancong sikit2..kata tdi pintu ajaib..mesti arr mana2 pon leh tembus kan3..hehe..

da la tuuu merapu..oke tggalkan alam ria doraemon..kembali ke alam realiti sara... jeng jeng jeng.

macam biasa mestila akan ada mangsa baru yg kena tag..hehe

-ida wahid
-sis eja padel
-shad
-atehbie
-adik iffah

4 comments:

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

ahahahahahaha!!!! lawaklah :)

addoii... kene tag la pulak ;)

achu! sape yang akan judge contest ni? entri asalnye mane? bila tarikh tutupnya?

Yang Ja said...

hahaha......'da pandai bc' klako la ayat se 2....
wahhh....die merapu...n angan2 die mmg jaoh skali....hehehe.....alaa....se amek poket doremon 2 jer...xyah jd doremon..t se tukar warne biru...eee buruks di situ...hehehe....pas2 leh pg back 2 de past kn? heee...leh jumpe sume2... :D

saRa k3c!k said...

iffah..
achu buat saje best22..menjawab tag org..emm dah x sure contest ni sbenanya dri sape..hehe

saRa k3c!k said...

akk eja..
da lama ayat tu akk bru perasan ke? ape daa die ni..ha'ah bole back to the past..duk e1o5 balik..rindunye..haha