Saturday, August 20, 2011

Lelong tiket raya...


asslm..
aha, korang tawu itu gamba ape?
achu penah upload da gamba ini...tiket raya balik kampong ..tpi sbelum ni update kemain suka ada tiket..tpi hari achu upload lagi skali kat put3ri abah ni ntuk jual atau leong tiket ni.huhu..

pelik ke?

ala, xkisahla walaupun ada yg cakap.."hg ni asyek beli tiket pastu jual balik" hahaha... bukan saja suka2 hati ja nak beli dan jual semla..xdak keja lah kan kalo cemtu.. cumanya, secara kebetulan dan bertiba-tiba my sis dri johor pon beraya kat penang dis year..


awat x tanya awai2 kakak tu balik raya mana sebelum beli tiket ?


yeeee...dah tanya da, sepatotnya balik segamat, but husband dia tetiba kena keja..ke laut.dia keja kapal. so, my sis mesti laa lari balik raya penang.hehe. and... of course la achu nak ikot balik nek keta skali..senang nak angkut barang. yuhhhu :)

ok, sini achu gtaw detail tiket wokeh?
bas KKKL
bertolak dari PUDURAYA ke PARIT BUNTAR
tarikh 27HB OGOS 2011, hari SABTU
jam 2.30 petang..
harga rm33 ..( tapi kalo korang mntak 25 pon achu tolak je.. masih bole dirunding..asal terjual)

achu pkir nak ke pudu balik ntuk tolak kat kaunter KKKL semula, tapi kemalsan ntuk ke sana melanda..dan x sure dorang akan terima ke tak. tpi bila pikir balik, rasanya time2 skrang org byk cari tiket.. tak ke? korang rasa ? wajar tak ke pudu? ughhh...achu mmg xsuka bab kena wat keputusan neh.

so, achu promote dulu di fb dan blog. pada siapa yg berminat, yg nak bole inbox achu k.. then achu akan bg cntact num. tq:)

ohhh, ntuk makluman achu skrang berada di bangi..em, bukit mahkota..ok? jadi kalo nak, maklumkan korang stay kat mana.. senang nk bagi tiketnya..tq :)

2 comments:

Anonymous said...

hehe..apa susah chu..
xda org beli soh andak je beli...ganti duit acu balik...ngehngehngeh..
~ateh

saRa k3c!k said...

hahahah...bole saja..kita tukar.ganti ngan baju raya..ke wet raya kee...kan3?