Sunday, August 21, 2011

Bloglist Mega Raya Srie Arty ! WOWW , Jom Join ...

assalamualaikum . salam berbuka puasa :)

ptg ni sbelum b'buka sempat pulak achu usha2 membe baru kt kelab blogger abg ben kita.. tba jumpa ini.. mcm best. bole dpt kawan baru smbil bole promote blog kita.. tak gitu ? hehe..


nak join? sini

tak susah pon..senang jee..meh achu da copypaste kan syarat nye btuk korang semak..

1. follow blog comel saya ni dan like fan page sekali. *kat side bar atas tuu*
2. buat satu entry yang bertitle kan "Bloglist Mega Raya Srie Arty ! WOWW, jom join !!"
3. dalam entry tuu copy gambar kat atas dan link kan ke entry ni. selain tuu, promote sikit kat kawan kawan ajak join bloglist ni ye *thankyou*
4. done ! tinggalkan link entry penyertaan korang kat bahagian comment.

maybe, ada yg tanya apa faedahnya? bila join ini mereka ini akandisplaykan senarai bloglist yg join sepanjang syawal.sebulan tu beb. kalo korang rajen hupdate, blog korang akan display di ats lah..kata si penganjur lah.huu

ok..done ! (^_^)


4 comments:

FYA PELANG! said...

tengs sudi mengajak :)

SarahSuhaimi said...

gud luck!!

ateh bie said...

saja datang..
sebab saya budak comel..
haha

saRa k3c!k said...

fya..sama2..

sarah... thanks yaa jiran kuu :)

ateh.. oho, itu yg lately ni rajen komen yaa? nak jadi budak comel rupanya.. ahaks