Wednesday, August 10, 2011

“Contest Aidilfitri | Hosting, Domain, Duit Raya ”

ASSALAMUALAIKUM......

PERHATIAN..PERHATIAN..
ADA ORANG NAK BAGI DUT RAYA NI..
NAMA DEPA MAMAT NGAN SYAFIQ..

SAPA BUAT DONNOOOO JEEE...RUGI WOOO..he3



tiba, achu di tag oleh my dear friend kecik dalam satu contest ni..dapat wet raya katanya..tapi achu ni taklah sgt nak kan wet raya tu..huishhh..yeke tanak ? hehe.. nak jugak.. tapi achu mmg suka join contest kalo hadiah dia bukan wet raya pon. lol.

ni syarat2 contest ini....bole terus ke sini jugak !


1) Buat satu entri dengan tajuk “Contest Aidilfitri | Hosting, Domain, Duit Raya ” dan sertakan sekali banner contest dengan me’link’kan ke contest ini.

2) Upload satu gambar yang paling awesome (tak kisah gambar apapun, janji boleh ditonton umum) dan sertakan caption tentang gambar tersebut dengan tidak melebih 20 patah perkataan.

3) Gambar yang telah korang sertakan itu kami akan uploadkan dalam masa 24 jam ke kedua-dua Facebook Page kami iaitu ke Mamat Fan Page dan Syafiq Salim Network. Korang perlu promotekan gambar korang untuk dapat likers kerana setiap likers mewakili markah. (Pages likers tidak dikira)

4) Semua yang join contest ini mereka akan follow blog korang, hadiah pertama dari mereka berdua…weee :)

5 ) Tinggalkan link contest korang di pada komen di blog mereka yee. DONE !

:

:

:

ini lah gambar yang i likeee sgt yg dipilih ntuk dipertaruhkan..insan2 tersayang..my siblings

" Riang ria raya kampong halaman dalam iklan COLGATE"



awesome right?

p/s : tawu kenapa iklan colgate? tgoklah..sume pakat tayang gigi..huhu



nak ajak fya pelangi joinlah..mesti dia suka.hehe..yg lain..jom laaa..(^_^)

6 comments:

FYA PELANG! said...

haha. comel. goodluck :)

saRa k3c!k said...

hehe..makaseh2..

mamat said...

huhu mamat dah upload..jangan lupa ajak kawan2 like gambar tu :D

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=231702270200588&set=a.228292870541528.48507.170034029700746&type=1&theater

Anonymous said...

cu,mcm mana nak like?xleh pon... teh

iMBobo said...

goodluck! :)

saRa k3c!k said...

hee..thanks :)