Friday, January 28, 2011

award dan tagged...


assalamualaikum.. mlm ni nak jawab award bersyarat dari adik iffah..1st, thanks iffah yaa:)


1)/http://http://islami98.blogspot.com / di mata kalian bl0g saya la tu

= laman penulisan yg cukup memberi sumber inspirasi, peransang, idea dan semangat pada pembacanya..kadang2 , eh bukan, selalu akn buat achu kagum bila baca..tahniah yaa ukhti..

2) Nama bl0g anda dan kenape letak name tu .

= PUt3Ri ABAH.. sbb achu anak yg bongsu..achu puteri abah..dan achu banyak ikot arwah abah..tu jee..:)

3) Nama URL bl0g anda dan datang dari mane idea itu .

=http://achusara.blogspot.com ??? datangnya dari sungai udang, penang,hehe..mestilah dtg dari nama achu sendiri..dlm family, kite bongsu, jadi achu lahh.. nama manjaku dari anak2 buahkuu..:)


4) Apakah method dalam penulisan blog anda .

=wahhh..kena bagitaww method ke? mcm wat tesis pulak.. em, method puteri abah santai2 jee..cool..rileks..no stress..disamping tu ada yg kita bole share, kita share sbg panduan ntuk semua..


5) Apakah perasaan anda melihat blog orang cantek dan menarik sedangkan anda tidak ( kadang2 bl0g sendiri cantek tapi merendahkan diri )

=hehe..mestilah jeless beb..tpi buat2 muka cool sbb korang bkn nmpak pon kan..pastu cpat2 carik org tu dapat kat mane sbb nakkk jugakkk!!! heh


6) Bilakah blog anda diwujudkan ?

= ermmm...19 november 2009..


7) Siapakah orang pertama tahu dan menjadi follower blog anda .

= sape lagi kalo bukan org yg selalu menang friendlist dlm fb..my 1st bestfriend wktu skola dulu..wahida latifi..



8)Sila tag 5 nama lain untuk menerime award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ni.

= wahida
= kak cik tqa
= kak eja
= kak dayah
= shad





3 comments:

Iffah Nabiha Ahmad Jailani said...

oooo da pandai jawab kertas peksa rupanya... tahniah tahniah :)

saRa k3c!k said...

hehehe..blatih iffah..7hb ni achu start final exam..pleasee pray for ur sweetest achu.hehe

Mayra Hilton said...

woahhhh.tengkiu taggg :)