Monday, March 22, 2010

no tajuk..

hiiiii..halluuu...
act malas dan xtawu nk letak caption ape ntuk post kali ni..
nk merapu jee..

i skrang kat kolej.org cuti tpi i kat cni..:(
chewahh.wat ayat cdey mcm lah ko sorang kat hostel tu sara ooi..rmai lagi kan..siap jiran blik ngan negro lagik tuh..haha.teruja.

upss, kak eja, se lom bgtahu kan..
saje nk bgtwu lmbt2..
bls dendam ngn kamo..geramm..

okay,i smpai dri penang pg td..
Alhamdulillah pgi ni jugak dpt jumpa penyelia ntuk anta tesis.
harapkan ustzah nk check time tu gak tpi dia byak keja.
so, sok kena kuar g kolej lagi check blik ustzh tiap mnit dan saat sbb nk tgok da siap mark blom.

emm, mlm td nek tren dlm pkul 1 gak laa..
mak ngan andak pon dah balik time tu.
siann andak, dia demam.
then dlm tren pkul 2 bru leh tidoq.
x larat layan 3 mamat ngok ngek dlm tren tu..
kecoh jee..aku ngan wahid nk tidoq pon xjdi.
tpi klako..kesian pon ada diowng tu..
asyek kena paku ngan kami dua..hahaha..
nasib lahh..
dalam 7.40 pgi bru smpai kl central..

ni buhsan..
tatawu nk wat ape..
on9 jerk..





2 comments:

Yang Ja said...

balas dendam erkkk??oooo...xpe....ak th se bls dndm....

se k3c!k said...

hee..