Thursday, August 13, 2015

First-Segmen Erna : Bloglist-Walking Ogos 2015!

Hai korang! Assalamualaikum..

Tadi masa blogwalking jumpa satu blog ni, blog  ERNA. and dia tgh buat satu segmen. segmen macam tajuk entry aku ni. :) . So, sebab dah lama tak join segmen, apa lagi join le. Bole tambah kenalan sambil2 support rakan-rakan blogger. ye dok?

Jom join . Klik je kat banner untuk tgok syarat k. Tak susah pon. Ko tempek banner segmen ni kat entry blog korang. Follow blog Erna, then habis!

Eh, tarikh last penyertaan ESOK taw. 14 Ogos 2015 jam 11.00 malam k.




hashtag #supportblogger


kenapa ejaan #hashtag aku macam salah je,   eh, thanks singgah baca ! 

8 comments:

Cinta Hawaa said...

salam perkenalan.. singgah sini

Eira Aikawa said...

Datang singgah sini..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

kisah earty said...

good luck.. :)
salam singgah & klik klik nuff .. :)

Ms. Kejupenyet said...

Good luck.

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

achusara said...

tank u semua singgah sini :)
selamat bw :)

nurerna hazwani said...

Salam perkenalan. Saya dah follow. Terima kasih join segmen erna yek.

Segmen :http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html
Senarai pemenang : http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/pemenang-first-segmen-erna-bloglist.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...