Wednesday, January 4, 2012

segmen : wink wink hanna

assalamualaikum !



aku suka baca novel. love it. aku agak hantu novel jugak cuma skrang je putus cinta sebentar dgn novel dssbkan kijo kijo assgment yg berlambak bagaikan kain di pasar lambak. ok, stop merepek! tpi aku lagi suka novel yg thriller2 , bunuh2 mcm novel ramlee awang mursyid tuuuu..best. adventure sikit otak . novel cintan cintun kureng sikit tapi layan jee asal baca. hehe.


kenapa tiba-tiba cta sal novel ni?


aha, hampa kat luar sana yg mencintai novel seperti ku jua, masa meniarap baring menelaah novel tu kan, penah tak berangan * eh, best jugak kalau watak utama novel ni nama aku..kan3?* hehe. berangan saja okei. tapi aku penah jugaklah kan berangan cemtu . nama sara da selalu aku jumpak dlm movie tpi novel cam jarang je..lagi2 kalo dia state 'sarabasri' ke 'achusara' ke..takpon 'puteri abah'? cehhh.. memuncak plak lah kan angan-angan..hehe


actually , aku ada terserempak ngan satu segmen.. menarik tawaran dia..bukanlah hadiah yg mahal beribu riban , tapi lagi tinggi bestnya..jadi watak utama cerpen dia. hehe. kan best tu? jomlah join...kat sini http://semuanyapendek.blogspot.com


untuk hanna : alasan kenapa sya nak jadi watak utama cerpen awk..sbb MEMANG TERINGIN PON .BERANGAN DARI KECIK SMPAI BOSAU TAW. kira bila hanna buat segmen ni mcm ..eh, aku tengah mengantuk ni, ada pulak org bagi bantal empuk yee. hehe.

tapi aku tanak join sorang2..tak best..nak jemput mereka sama2 berangan mcm aku :)

fya setia

cik nuyui


tido + mimpi dgn harapan bangun pagi jadi watak utama cerpen hanna..hehe

7 comments:

hanna aleeya said...

pheww..alolo.. putus cinta? x pe.. ti pasti bercinta balik dengan novel.. kan? ti hanna bagi bantal yg empuk lagi.. mesti sedap tidur.. hehe

p/s:thanx join.. wink2 selalu

saRa k3c!k said...

hehe..sama2 hanna wink2..bestnya ada org nak bagi bantal empuk.hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga berjaya tau..good luck!! hihi..
eh,tu nama yui ke??huhu..

Razifredz said...

layan ....

saRa k3c!k said...

nuyui..

yeapp..nama awklah kan..ada yui lain ke?hehe

saRa k3c!k said...

razif...

jommm layannn... :)

hanna aleeya said...

http://semuanyapendek.blogspot.com/2012/01/cerpen-si-gadis-misteri.html