Tuesday, August 24, 2010

150 juta - fynn jamal VS hana zatie

okeh..ini vdeo by fynn jamal..sape die? aku pon xtawu..aku ni lmbt sket nk kenal..hehe..





okey..kta tgok vdeo 2nd lak ehh...



ni dari hana zatie.. so sempoi jee dia nyanyi..lagi sedap kot.
2 org yg belainan, lain suara lain gaya..korang nilai lah seniri..

moga terhibur di kala penat..




8 comments:

Yang Ja said...

lg best yg pakai tdg se....huhuhu....

se k3c!k said...

ha'ah..saye pon suke die..

se k3c!k said...

tapi suara fynn jamal ni pon sedap ..ada tone..kalo hana zatie tuh steady jee..huu..memandai jee kan aku komen

Anonymous said...

btul3. kalau nak ikut sedap, fynn memg sdap. untuk hana lak, sedap mata memandang.comel.hehe

se k3c!k said...

yes..i setuju dgn u punya statement tu cik anonymous.. p/s-tulis lahh nama..

bazlimahmood said...

fyn jamal tetap best.. sebab lagu ni dia yang cipta.mungkin untuk suami dia..tri.. so zeti dia just tambah perasa kat lagu ni..tapi fyn jamal tetap sedap..tapi mungkin sebab sound system dia terlalu kuat yg buat suara dia nyaring.. lagipun banyak instrument.. tu yg mybe serabut ckit..

fatinissocoollike! said...

yep,, kak fynn jamal ni cool. :D
dia boleh buat lirik lagu secara spontan je.
and dia pon dah pakai tudung skarang. alhamdulillah. :)

saRa k3c!k said...

yeap...sebetolnya fyn jamal mmg ramai peminat dan penyokong nye..