Friday, July 5, 2013

lovee..

assalamualaikum (^_^)

its 11.00 pm already ..

tiba-tiba terasa nak meraih semangat dari insan-insan kesayangan melalui belog ni .

dalam hidup ni org yg kita sayang 1st of course family. mak abah abang kakak adik anak menakan pakcik makcik tok tokwan bagai . tapi tak semua benda jugak dalam hidup ni kita share kan dgn family members kan? ada orang kawan tu penting . kedua terpenting selepas keluarga . kawan is everything . yes . i admit .

malam ni merindui dorang yang selalu bagi semangat pada aku walaupun dorang ni jauh dari aku .

bersyukur aku ada dorang dalam hidup ni .

wai..adalah bestfriend yang betul-betul "bestfriend" dalam erti kata yang sebenar . rabu lepas jumpa wai . wai cakap " It was such a great memory even in that short time. Thanks. " ahh..23 tahun aku hidup, dia satu satunya kawan yang sangat menghargai kawan dalam apa jua keadaan sekalipon. jarak bukan alasan . apa lagi pakwe . ahak . thanks lovee :)


its very great day . berpizza . berconetto . shopping .

and i like statement wai dekat belog . 

Always loving u, Wai J


...........................................................................................................

and iffah .. si cilik yang tak pernah bersua muka tapi banyak semangat dia titipkan . dan aku terasa makin rindu dan curious bila dapat tawu yg iffah sefamily dah selamat sampai ke bumi malaysia . alhamdulillah . dan iffah adalah lagi sorang insan yang sgt menghargai aku sebagai kawan sekaligus kakak dan achu nya :) . 

petikan kata-kata iffah ..

"achu kesayangan iffah yg iffah sangat rindu dan mengharapkan doa siang malam ni... huhu.achu yg iffah rasa nak nangis sebab tk sabar nak jumpa dgn org yg sentiasa tiupkan semangat utk iffah, walaupun tak pernah lagi jumpa kot.. huhu.achu yg iffah kagumi atas macam2 sebab,ana uhibbuki fillah :) "



iffah, ana uhibbuki fillah abadan abadaa :)
dan kata iffah..

"Achu, iffah sangat mendoakan keputusan yg terbaik bagi achu... semoga allah mengabulkannya dan percayalah, iffah janji iffah takkan berhenti mendoakan.."

afwan dik ..


.........................................................................................................................

dan semoga kalian juga ada orang kesayangan kalian yang tahu menghargai ukhuwah ini :) . have a nice day ! good night !
(^_^)

2 comments:

anak ayah said...

kawan dunia akhirat =')

ske entri ni.sangat.

saRa k3c!k said...

big smile to u dear :)