Tuesday, January 8, 2013

Giveaway NewYear 2013 JiwarOsak

assalamualaikum pencinta-pencinta belog (^_^)


gila lama aku x lembutkan jari dekat belog sendiri ni . selalu masok mampu baca entry lama-lama balik je sambil jalan belog orang . 

petang ni tetiba nampak abg feroz kemain post buat GA , ape lagi , tetiba je nafsu berblogging aku datang..act nafsu rebut hadiah...haha. aku kan pantang napak GA, contest bagai ni. 

so, setelah sekian lama x hupdate belog, inilah permulaan entry untuk 2013... happy new year korang walaupun dah tak berapa nak new year sgtlah kannn...hehe

eh, korang tanak join sekali ngan aku berebut-rebut hadiah GA abg feroz ni ke ? nak? kalau nak , kita mulakan dgn niat...

" sahaja aku mulakan entry tahun baru 2013 kali ini, dengan entry berebut hadiah abg feroz..semoga aku di kalangan yang bertuah..aminn "





abg feroz sekali buat GA , bukan main dia punya sponsor taw... sebab tu la kita kena join..korang tgok la sendiri banyak mana sponsor dia kaut...kalau takde sponsor, takde la namanya jiwa rosak ye abg feroz? eh?...gurau je..hehe

  mGosip
  Cuba Teka 



bila dah sponsor banyak gila cem gini , hadiah haruslah gempak. tak gitu bang ? katanya antara hadiahnya Domain.Com, cash 50, topup 50 hengget , cash 40 hengget, cash 30 hengget...wowwww !!! . eh, ni antara je ni.. meh aku kasi link hadiah terus. korang belek sendiri satu-satu kasi puas hati . 


nampak tak ? nampak tak betapa banyaknya hadiah sampai kena buat senarai link baru...berlaboi-laboi kau..eh, berbaloi-baloi :p


aku memang tak kudukut maklumat . jadi , aku nak sebar-sebarkan GA  abg feroz ni lah . wahai blogger fatin athirah , blogger ieza mieza dan blogger kemba tolo , marilah sama-sama berganding bahu berebut hadiah :P

***semua orang bole join. jommmm laaa..rajin - rajin melawat Jiwarosak.Com ehhh ? chowww...daaa.wsalam :)

5 comments:

Feroz Othman said...

mekaceh sudi juin :)

Syah said...

Hai! Jom join giveaway gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

saRa k3c!k said...

sama2..mekaceh sudi buat ga.hehe

Shida Radzuan said...

awk pmng GA feroz hadiah dr sya hantar detail ye ASAP kat sini > http://www.facebook.com/duniashidadotcom

Iema Gurlz said...

hye
dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html