Tuesday, April 17, 2012

holiday cameron

Assalamualaikum (^_^)

Ini cerita basi minggu lalu . baru nak hupdate . Nak cerita pasal pergi Cameron highland Rabu itu hari . ala masa cuti pertabalan Agong tu. Disebabkan aku tak dibenarkan masuk ke dewan pertabalan tu , aku pegilah holiday satu hari ditaja khass oleh my eldest brother and sister in law . hahaha..

Ini kali ke-3 aku pi Cameron . sejarah aku yang family dan teman terdekat aku ketahui adalah , Sara Basri kalau pi Cameron pasti wajib MUNTAH sbb jalan Cameron terlalu banyak liku nak kena tempuh . sesungguhnya aku insan yang lemah tak mampu nak harungi semua tu. Hehe . TAPI , pada rabu lalu berbekalkan azam dan mindsetting aku dari awal yang kali ni Sara Basri TAKKAN MUNTAH , akhirnya aku BERJAYA bebbb…TAK MUNTAH PERGI BALIK. wakakaka. bangga gila rasa . habes suma yang rapat aku mesej gitaw.hahaha.. tercipta rekod . rahsia aku adalah PERLU TIDOQ sahaja . tapi itu hari aku tak lah tidoq sangat pon. Jenuh la dok pejam mata buat2 lena . tahan perot supaya stabil. Dan rahsia paling penting adalah aku x amik makanan yang terlalu mengenyangkan dan berat sebelum perjalanan tu. Just alas perot da cukup.

Balik umah cita ngan mak …..

Aku : mak, adik pi balik hari tu x muntah..

Mak : yelahh, da besaq kannn.

Hahahahahahahaha…

Dah la, jom layan gambo ajelah. Bosan laa asyik Nampak tulisan aje dari tadi. Kan..kan..kan.. jommm :)

kami menetap di sini :)

tataw kenapa pegi je memana nak jugak amek gamba kenangan kat toilet.tinggal jejak ..

malam..jalan2 jumpa benda alah comell ni :)

esoknya..ke sini .. rose valley !!


:)

hummm...wangiiii

kasih sayang ibu yang mulia :)

anak sedara nan satu..

dah nak balik....daaa :(

3 comments:

mizjelita said...

cmna hg leh pakai sweter kat sana? aku p xpakai pon..xsejuk cam dulu...:P

saRa k3c!k said...

siang tu takla sejuk sgt ..saja gedik nak pakai.mcm best je.haha.tapi ml mmg sejuk weh.aku tdoq menggigil kot..

mizjelita said...

haaa mlm mmg sejuk..aku siap xleh tdoq kot malam..hee p smlm ja pon.hahah :P