Monday, March 5, 2012

rakan kawen - [entry bergambar]


assalamualaikum (^_^)

hari ni malas nak taip panjang-pangjang berjela . jadi , cerita berdasarkan gambar sahaja..:)




eh..eh..awak yg berselendang merah cantek..tunggu lah. nak kemana laju sgt tu.hehe. terkedek-kedek lah aku ngan shin di belakang mengejar ...kami lambat sbb sebok meng-snap gamba kiri kanan . haha
*gambar harus kecik sahaja sbb act td pagi sebelum dia bagi aku pnjam bb ntuk on9 dia dah warning "jangan masukkan apa2 gamba aku"!. kecut jugak jantung aku ni.takot dia mengamok.heh :p . mntak maaf cik.







setelah selamat di dalam viva milik kak nor, eh salah..kereta sport milik tunangnya, daus. apa yee, kereta nya? entah, maen naik je x perasan plak aku.wakaka.xsenonoh btol perangai kan. jadi, bila di belakang bertiga, memang seronoklah bergamba kan.sekadar kenangan dan bukti yg aku penah kuar ngan shin.hahaha.heh :p

lepastu asyek bising kat belakang senget ke kiri ke kanan bila daus tiba-tiba kona..sengal btol korang. eh, kita :p









mula - mula sampai usha dulu dari jauh . segan dan pemalu kononnya nak amek gamba dekat-dekat . ohh, mungkin time ni shin belum bawa keluar cameranya yg ada muncung panjang bole snap gamba dari jauh tapi clear. ala-ala paparazi punya camera tu.haha..sori shin gurau jeee :)










aduhaiii..sedap nya kek ni. dah la kaler oren favourite aku . terliur pulak. bila nak potong kek ni.nak makan. :p
*pengantin bermonolog dalam hati sendirian*














meh..jom kita makan dulu . awak lapar yee. dorang ni semua biar tengok je kita makan hari ni. hari ni kita kan raja sehari . heh . yesss, dapat jugak aku makan..kena suap pulak tu.haha.kata kak dieb dalam hati. :p






okey..meh saya plak suapkan awk yee pengatin lelaki.heh :p

eh, kenapa muka pengantinya mcm tu?








sementara tu...


khusyuk betol yg sorang ni dok amek gamba pengantin.heh..







sambil tu di belakang....

tgah berangan pikir agaknya bila lah turn aku yee? kah.kah.kah. agaknya apa tema kaler aku eh? uweek:p . berangan je kauu !

takde, sebenarnya tgah tgok pengantin smbil dok pikir bilalah turn kami plak nak naik pelamin amek gamba ngan pengantin ni.haha





hihihi..aku suka gamba ni.tataw kenapa. tapi kecik mesti marah aku letak gamba ni.heh:P

takot jgak aku kalau2 dia xnk ckp ngan aku pasni. tp takpa, bkan dia baca pon belog buruk aku neh.heh






gamba ramai-ramai nak letak satu je tengah-tengah page. heh .
dari hujung : kecik , sa , daus , adib , *pengantin lelaki fazha pengantin wanita kak dieb* , kak bella , kak nor , shin dan aku :)






kami pon nak jugak gamba ngan pengantin. amek berkat lah kata orang. haha :)

selamat pengantin baru yaa kak dieb. jangan nakal2 , jangan sengal2.heee..










ok, dah petang. perot dah kenyang . jom balik. bye pengantin baru :p



bila dah balik , malam tu tgah usha2 gamba kenduri tiba terpandang jadual stdy board ni . ok, baru tersedar aku tgah final exam. ok, bye..haha

terus g bilik faizah pnjam nota dan buku . terus melekat kat meja stdy . ini buktinya. :p


oke bye, selamat berkawen . eh, selamat berfinal exam :)

4 comments:

Fatin Athirah said...

tak habih lg ka study?gudluck.
pengantin tu kami kenai dak?

saRa k3c!k said...

belum sis. ada lgi 3 sem nk habeskan dgree..insyaAllah.al maklumlah start dri dip kan.lmbt sket.huuu..tengkiu2..
ohh, tak kenal.itu kawan kolej.huhu

Zul Fattah said...

jelous pulak rasa.. tengok gambaq org kahwin ni..

saRa k3c!k said...

@zul fattah

jeles yee.hehe.cepat2lah cari calon.ke tggu masa je ni.ko kalo kawen jgn lupa jmput aku taw zul.heh :p