Saturday, June 25, 2011

cOntest saYa sAyaNg fAmily saYa :)




assalamualaikummm....sahabat blogger..pembaca, penjenguk, pengintai semua..
sihat ke korang? moga sihat la yee..

lama kan x nmpak achu? kan3?
aha, nmpk banner apa terpampang kt atas tu?
tu mknanya achu join contest lagi..hehe

aku ni kalo nk update blog tersangatlah liat..
tapi kalo nk update sbb join contest, tgah mls pon bole jadi rajen.hihii
apa tggu lagi, tercongok je tgok banner tu..
jommm join...

senang je contest ni..suma blogger leh join..
korang leh baca syarat kt sini..dezaman cottage
paling penting..due date lambat lagi 22 JULAI 2011 (JUMAAT) 11.59 PM

so, achu nak start pertandingan ni..heee

gamba 1 yg dipertaruhkan ialah :

ok kawan2 dan abg pengadil dezaman cottage ( eh, mana hg taw pengadil dia abang ke kakak haa???) yee, gamba di atas gamba achu dgn family terchenta..suma adik bradik tu, termasok brother dan sister in law and anak2 buah yg come lote lahh..yg xde cuma sorang, abg num 2 xdpt cuti ats2 sbb tertentu.tak yah la mention sbb dlm contest ni kot yeee..hehe. ni la family achu yg achu sygggg sangat. tanpa mereka ni semua, xtawlah camana..ini time aidilfitri..aha, lupa, tajuk gamba ni... u're the best mom ! sbb tu lah kitorang suma tengok mama lovee..heh.cool tak ? cool tak? mak lah ibu, mak lah ayah bagi kami semua.. abg dan kakak lah pengganti kasih syg arwah abah. pengorbanan mereka semua nilainya tggi sgt.x terbalas dgn nyawa rasanya.. last, mak, abg, kakak, dan permata2 hati zahra,a'an,yana, amir,ain,dan qaisara...achu lovee all of u.. thanks a lot
(^_^)

aha, gamba kedua ini ceritanya mengenai family achu yg terchenta jugak..tapi ini raaamaaaiii punya. ini sebelah arwah abah. yg ramainya kat sini actually family maksu dan abah jee..sbb abah ni ada 3 beradik jee..ini pon time raya jugak..sebenanya x cukup lagi ni..xpa, kita bagi mana yg ada dulu nooo..haha. yg duduk tgah2 pakai tudung coklat tu arwah maklong..baru je kembali ke rahmatullah.al-fatihah buat beliau.sebelah kanan, tudung biru itu adik abah, maksu. sebelah kiri tudung coklat tu mama lovee saya...:) ini jee adik bradik abah. tapi hasilnya raaamaaiii.. yg bestnya, kalo time dorang ni suma ballik kampong, datang beraya..parking umah achu FULL. soploh biji kereta..smpai kan mak ndak sebelah mak nk dtg beraya pon patah balik sbb segan..ramai sgt.hehe..lawakk pulak. anak2 cousin pulak, kitowang smpai x kenal.ini anak sapa..yg baju merah anak sapa..budak comel ni nama apa..yg ni dah dapat duit raya belum..mcm2 lah ragam..hehe.tapi itulah yg bahagianya..meriah btol..alhamdulillah.semoga uhkwah kekeluargaan ini kekal hingga hujung nyawa..aminn.. achu saaayaaanggg korang :)

ok, i'm done ! achu buat entry ni dan join contest ni bukanlah hadiah semata sebenarnya..sbb ia contest pasal family dan achu suka join contest..hehe..

so, achu nak mereka yg terpilih ini joinlah jugak yeee...x rugi pon..

1- kecik : dia ini wajib join sbb dia ini yg suh saya bkak tgok contest di dezaman cottage ini..
2- kawanku shad : shad..jomm laaa..
3- kak miza : dia ini tgah xde keje cuti ni, join lah contest taw !

okeiii, daaa . senyum slalu >_<


cari barang hantaran? hadiah buat kekasih hati di hari ulangtahun?

sila lah beli dan tempah homemade coklat ini..
sedapppp hingga menjilat jari..
pasti terbaekkk !!!
hanya di dezaman cottage :)

1 comment:

Haneem_Hanim said...

haiiiii achu sara yang cumilll...rindu kamooo..mmmuahhhh