Sunday, October 24, 2010

hadiah untukmu..

salam..hari ni 2 entry yee..sbb esok dah nk balik kolej..da jarang dapat update blog sbb sibuk blaja..chewahh..padahal bru nk stat kelas..

aku just ada hadiah seikhlas hati ntuk mereka yg disayangi..yg banyak membantu..byk memberi dorongan dan sokongan..penulisan mereka yg kadang membuat aku menitis air mata keinsafan..

terima kasih Tuhan..Engkau temukan aku dgn insan sebaik mereka..

terimalah award dari sara buat kalian..

1-my dearest sister..ateh

2-dear fried..wahida

3-iffah

4-dear sis..kak eja

5-hajarul hamraa

semoga perjuangan kalian sentiasa diberkati Allah..aminn

4 comments:

♥cherryblossom♥ said...

salam.
alhamdulillah.
waah~terharunyer.sobbs. :") ♥
even kita tak pernah berjumpe lagi in real life.
thanks a lot ye,sarah.moga ukhuwah berkekalan.
anyway,segala yang baik tu dari Allah.
all the best in your study.
may Allah bless you always.

saRa k3c!k said...

wsalam hajar..
kadang2 kite tak perlu pon bejumpa seseorang tu ntuk dapat apa yg baik..kan? kebaikan tu ada di mana2..sama ada kita nk cari atau biar ia belalu je..
ukhuwah fillah abadan abadaa hajar..thanks

Yang Ja said...

hohoho....mekasih se.....love u...n u are the best....huu~~

saRa k3c!k said...

yeahh..luv u too..thanks a lot yaa