Thursday, July 1, 2010

lega sudah..heee(^_^)

haiii..hallu...
chewah..hati da lega.tpi xdela sgt2 lega tu ..
atehbie ckp aku x kna stat dis week kot..sbb pk skola tu mcm nk buat penilaian kelayakan laa..yeke? ye laa kot.. ne aku tawu..

pastu..ateh ckp lagik..depa ni mcm lebih rasa sesuai kalo aku ajaq bm jee.. ckgu yg bm tu 24 ni bru due date..so, aku pon xtawu apa kputusannye..tggu je skola call..

dan.. aku nak balik penang rehat jap..cehh..mcm slama ni x rehat..poyo..haha..byeee~
ada sesapa nk ikot balik penang? saya da rndu dgn kampong halaman ni..



p/s : kang tetiba aku tgh sedap2 kat penang skola call..wuwuwuw~
ni saje nk letak gamba sawah padi yg hijau nan permai..hehe


ni bendang atau korang panggil sawah padi blakang umah aku..


ni bendang jiran..


ni bendang mak aku ngn atok aku..


daa.~

6 comments:

wahed said...

hahhaaha..gud lauk k..huhu..prepare la byk2..huhuhu..mst gabra..ewww

Cik Azieta said...

waaaa...
best nyer ngajar..hehehe

lawa r sawah 2 sarah..:)

se k3c!k said...

wahid- gabra tu msti ada gak maa..huhu.tq2

se k3c!k said...

azie- hehe..cantik kan..rumah sya mmg penuh dgn sawah..

Yang Ja said...

wahhh
lawa nye sawah padi
hohoho
sy nak itot

se k3c!k said...

awk tu dah lama kan sy ajak kak..jomm...
awal sem x byk keje kan..