Wednesday, January 20, 2010

cerita semalam

aha, today ada story sket about mlm td punya cerita.ish, ape kau buat ayat ni sara ooi? patot ah bm spm dulu xdpt A1.hahaks.

sebut pasal spm ni yg aku hangin ni.hangin ngan dri sndri.tu la.dulu lpas balik dri NTISS amek sjil spm kau letak mana ntah.serius baii aku x tawu mana aku smpan sjil spm aku..kononye sorok sjil sbb result x cantek mcm acik n ateh punya result.waaaaa...nk nangess..(da nanges pon kann smalam.haish.malu.)

skrang tgah bz isi upu.tggal bape mggu je lagi..terikh exp nye 4 feb ni.haduuii..konon2 before this aku wat rlek sbb ingat slip spm ada ok lah kan.. tbe2 sume frens n org2 d sekeliling ckp , weh dah ada sjil spm slip mana laku da weh..haduii..lagi la aku mcm nk menjerit satu parcel 8 ni..maknanya, aku walaupun mls dan byk kerja kena jugak balik penang crik snri sjil tu.selongkar satu rumah. although andakbib n mama lovee da 2 kali carik n ckp xdak adik hg punya sjil.haishh..mengeluh lagik.

eh, aku rasa aku nk cte sal mlm td punye cte kan?? hihi. act mlm td tension sgt pkir mana aku buang sjil aku.pnat kutip duit aras lgi.cehh.padahal kak ai tlg.heh.pastu tetiba lak tonite ada interiew.mmg rasa semak otak aku smalam.so, nk ilangkan semak tu. aku perlu nanges.haha.tpi x bole sbb kat blik ada customer dtg print.malu dowhh nanges dpan customer.aku call lah sis eja kan.sbb bla aku call die, kuar segala mak nenek prangai sengal aku.dah gelak2 x jdi nk nanges.abes gelak aku pi kat laptop wahid dgar lagu the day u went away by m2m.kecik plak pujuk2 aku tya ok ke x.automatik lahh air mata ni laju je kuar.roomate aku sume da cuak tetiba je si sara ni nanges.byk lah plak andaian diowng ni.haha.padahal aku nanges x smpai 5 mnit.dah ok.aku bgn dgn muka malu gelak2 cm xde pape jd.haha.tpi masa nanges 5 mnit tu sempat lagi tingat my best friend wai.sbb dolu2 time skola kalo nk nanges aku cari katil die.x best arr nanges kt katil snri.haha.sengal.

ok.dah.kesimpulannye jumaat aku balik penang..hooreyy



p/s : kira aku smalam mcm ni lahh kann.. air mata kuar tpi mulut masih senyum.haha.poyo plus sengal.



3 comments:

teacher bie said...

mmg poyo + sengal...tak yah la nak bg ateh jeles bleh balik...aku kene keje woi hr sabtu..smpai 6.45..huwaaaaa

hajar aka jat said...

hg isi upu amik u mn????

se k3c!k said...

uum,uitm,uia n ukm n umt...