Thursday, November 19, 2009

Penantian yg x berbaloi..

Ada 1 mlm ni, aku x ingt brapa hb..aku, kak ai n waheed menapak lahh ke 1st café (nama saintifiknye), xpon bdk2 ni ske pnggil café bangla ntuk dinner smbil tggu bapak kak ai. Punye lama gile ahh kitorng tggu mkanan..tawu brape num ktorng? 360..fuhh..ponat eden. Masing2 muka dah bengang plus stress lapaq plak tu kann..haishh.dah laa ramai gile manusia kann kt café tu.. smpai bapak kak ai pon da smpai, da balik umah pon, walaupon tibe2 die patah balik sbb t’tinggal segala purse n lesen.hahaha..POOR btoll. Pastu, tgok org mkan nasi ayam yg kejap je tuh penyediaannye, dalam ati, nyesalnye aku x order je nasi ayam td..padan muka sara!!
Sampailah, akhirnya penantianku dan waheed berakhir..mmglah, time tu org pon dah lengang kot..
TAPIKANNN..kesian gile kt aku sbb..haishhh..nati korang WAJIB tgok gamba kt bwh ni camane rupanya nasi goreng belacan yg diorder oleh saye..nasi goreng ayam wahid okaylahh lagi kan..nasi aku tu, mak aiii bosar kott belacannyee tu.. nk suruh aku jatuh sakit ke nk bagi hidung aku luruh mkn belacan byak2??? Mmglaa aku mampu tgok jee nasi tu.trus kenyang jadinya.waheed offer nasi dia pon aku tanak..mkn twesties lagi sdapp laaa..melayang dwit aku…sadis btol..
masing2 bgamba ajelah dah tggu mkanan lmbt sgt kann..

habes xde keje laa ni..


wahid muke mcm teruja nk selidik purse kak ai yg t'tinggal..haha
k..ni gambaran nasi goreng belacan yg diorder..
and..korang tawu ni ape?
skali tgok mcm ketulan daging kann???
tpi ni adlah BELACAN..eewww

4 comments:

teacher bie said...

hahahaha.ciann adikku,cobaan masa blaja..

se k3c!k said...

tobat aku x makan dah kt cafe ni..hahaha.

Anonymous said...

hahahahah...sedap la...ngap jer la blcn tue..
heheheh..

angah...

se k3c!k said...

cess angah..
kang luruh hidung aku ni ngah oooiii..
kamo da malu tanak blanje aku kfc lagi..