Thursday, November 19, 2009

akhirnya..penantian berakhir..

Aha..emmm..at last, tecipta lahh jugak blog milik aku sndirik ni..huhu.slalu baca blog org jee..

Da lame plan tpi maleh nk buek.tpi bila tgok anak sedara aku yg bru tahun 5 tu (darjah 5 laa) dah ade blog sendirik..ish, x bole jadik ni..haha.even atehbie kesayangan dia yg buatkan..

Hmm.. so, pagi lgi ni.slamat pgi,gud morning..bangun la ooiii.. x baek kott (ups, da tkeluar word ‘kott’) tidoq pepagi ni, nati rezeki x masok..mak aku lahh ckp kan. Harini aku xde klas langsung dri a.m smpailah ke p.m. yuhhhu!!! Mulanya, cam biasa aku pon nk tido, tpi pkir2 balik x bole tido lak.sbb td aku bgun dgn perasaan x puas hati kt someone.x baek kan aku ni, pg2 da x puas hati kat org..huhu.so, dari aku tido baik aku bgun wat blog.aha, kan bagos tu wahai sara. Org study laa bagos pgi2 ni sara.haishh..kamoo ni..ahh, lantakla..jadi, aku masak air wat milo pnas and terus on laptop wahid..haha.

Uke,ni salam pkenalan sbenarnye..eheh.. ntuk wai, kak miz, kak tiq , kak cehh yg slalu sabotaj fb aku, SARA DA ADE BLOG..intai2 lahh blog aku yee, mcm yg korang slalu pesan BYAK kali kat aku dolu2..hee..daa =)



3 comments:

teacher bie said...

aik..dah lama upenya acu ada blog...awat x habaq awai2..hehe

se k3c!k said...

heheh..
acik taw..

teacher bie said...

acik x cakap pon!!!