Wednesday, December 15, 2010

allo..

assalamualaikum..chat sume? lama x jumpa korang ehh?biasa la aku student sibuk..hehe

baru hari ni dapat bermanja manjakan jariku di keyboard lappy KAK AIDA KAMA dng gunakan bb e-touch KAK CIK TQA.. hehe..baek2 hati sume roomate aku ni..sharing is caring..

aku xdela apa sgt nk update cuma .. nak lap2 habuk sikit kat tgkap pntu puteri abah ni.. ye la, sekarang bla dah masuk dgree kehidupan lain.x macam dip dulu . walaupun kat tmpat yg sama..pegi klas yg sama..lecturer pon yg sama.. tapi lakaran kehidupan lain. barulah aku paham kesibukan senior2 aku dulu. hehe .

alhamdulillah aku ada kawan2 dan roomate2 yg baik dan memahami. tak macam setengah org yg roomatenya x tawu apa erti hormat sbg seorang rakan sebilik . ssh kan cemtu .

alhamdulillah jugak diterima ntuk jadi ajk persatuan dan parcel . bkan aku berbangga atas jawatan tu tapi aku amek ia sebagai satu peluang keemasan ntuk didik dri aku supaya lbih yakin, lebih matang membuat keputusan dan lebih bersedia harungi kehidupan mendatang yg kita x penah tawu apa coraknya.. chewahh.. hehe

bila pikirkan stdy, assgment..fuhhh..betimbun melambak lambak hampa taw dak ? aduhai..ponin eden..tapi okey je sbenanye. haha . tpi tu lah . dgree ni lain . tiap hari ada je tugasan kna buat n antar . tak leh maen2 cam dulu . aku harap sgt aku dapat buang sume perangai malas suka tangguh2 aku dulu2 tuh. aminn.. tu tak campur ngan next week banyak midterm .. ohh..

eh . okaylah naa .. ada hal lain menanti .. setakat ni dulu . daaa..

......................... tak sabar tggu 18hb ni , gathering wif geng biadap n celebration besday.................

2 comments:

Yang Ja said...

hai nenek....
wahhh.....sibuk sesangat haaa...hohoho..
nak cakap lagi... ''welcome to degree student''
ade gak akk dgr, dh amek ijazah nie senang....
xmcm diploma...lg susah diploma dr ijazah...tp hakikat nye susah kot....
asenye owg yg cakap 2, amek kos senang kot...xpon die saje soh kite blaja ijazah..haha....
senget.....
blja leklok!..... ^_^

saRa k3c!k said...

hai yang..
thanks 4 ur support..
emm..tu la..smpai dmam2 dik ni ha..haha.
sape senget? moyang? tawu dah..haha